خانه / تغذیه / پایین آوردن قند خون با کلاهک بادمجان

پایین آوردن قند خون با کلاهک بادمجان

در طب اسلامی سنتی گفته می شود:

کلاهک بادمجان را جوشانده و آب آن را بخورند با این روش قند ۶۰۰ به زیر ۱۰۰ خواهد رسید

خاصیت های بادمجان:

حمیدرضا یارعلی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کردستان، با بیان اینکه بادمجان یکی از منابع غنی پتاسیم است، اظهار داشت: پتاسیم موجود در بادمجان برای بدن مفید بوده و نقش حیاتی در تنظیم فشارخون بدن دارد.

وی با اشاره به اینکه بادمجان دارای ماده ای به نام ناسونین است، افزود: این ماده موجود در بادمجان مانع از آزاد شدن رادیکال‌های آزاد می‌شود.

این کارشناس گیاهان دارویی با بیان اینکه این بادمجان یکی از مهمترین مواد خوراکی است که خاصیت درمانی و یا حتی پیشگیرانه در برابر ابتلا به سرطان دارد، ادامه داد: افزایش رادیکال‌های آزاد عامل بیماری‌های قلبی و سرطان در افراد است، لذا می توان با مصرف آن مانع از بروز این اتفاق شد.

وی با بیان این نکته که این میوه دارای فیبر بالایی است، گفت: فیبر در کاهش کلسترول و جلوگیری از نوسانات قند خون بسیار مفید است.

یارعلی با ذکر اینکه بادمجان دارای کالری پایینی است، افزود: این ماده غذایی سرشار از آب است و به دلیل کم بودن میزان کربوهیدرات در کاهش گلوکز به خصوص در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو مفید است.

وی در پایان با ذکر این نکته که بسیاری از افراد به این میوه آلرژی دارند، خاطرنشان کرد: مصرف بادمجان برای کسانی که مبتلا به مشکلات کلیوی و صفرا می باشند و به آن حساسیت دارند، توصیه نمی شود.

 

برخی علائم دیابت سرد:
استرس و اضطراب و چاقی و بی حسی پاها

 

برخی علائم دیابت گرم :
تشنگی و داغی دهان و لاغری شدید.

 

پیشگیری و درمان کلی برای هر دو نوع دیابت
۱٫استفاده از گیاه زوله که ساقه دار و تیغ دار است به شکل ادویه
۲٫نمک قبل و بعد غذا
۳٫خوب جویدن غذا
۴٫استفاده از سرکه در غذاها
۵٫سرکنگبین

توضیحات تکمیلی درباره دیابت

دیابت یک اختلال در سوخت ‌و ساز (متابولیسم) بدن است که در آن یا انسولین به میزان کافی در بدن وجود ندارد، و یا انسولین موجود قادر نیست تا وظیفۀ خود را به درستی انجام دهد و در نتیجه به عِلّتِ وجود مقاومت در برابر آن، قند خون بالا می رود.

علائم عمومی دیابت:

۱ـ پُر‌نوشی (که بدنبالش پُر ادراری اتّفاق بیفتد)، ۲ـ پُر‌ادراری، ۳ـ پُر‌خوری، ۴ـ پُر‌عَرَقی (عرق ریزش زیاد)

مواردی که باید پرهیز شود:

۱ـ اسانس‌های شیمیایی (آبمیوه‌های شیمیایی، نوشابه‌‌های گازدار، بستنی‌های صنعتی و …)

۲ـ مواد قندی شیمیایی (قند، شکر، شیرینی‌جات قنادی ها و…).

۳ـ نان سفید، کیک و بیسکویت سفید، نان ساندویچی، برنج سفید، نخورید (لذا نان باید تنوری و برشته و به همراه سبوسش باشد؛ برنج و ماکارانی و کوکو سیب زمینی را نیز باید با شلتوک پودر شده بخورید).

۴ـ خُرما (اگر کسی قند خونش از ۲۰۰ بالاتر نیست، میتواند در ۲۴ ساعت ۲ تا ۳ عدد خرما بخورد).

۵ـ‌ به ‌پلاستیک دست ‌زدن ‌و در ظروف ‌پلاستیکی غذا‌ و آشامیدنی خوردن

۶ـ میوۀ موز (از میان میوه‌ها، موز قند و چربی اش بسیار بالا است).

۷ـ خوردن چربی‌های با ترانس‌بالا (روغن ‌جامد، موز، غذاهای پُر چرب، کیک‌خامه‌ای، خامه، سرشیر، کلّه پاچه، جگرسیاه، سرخ‌کردنی،تف دادنی، بو دادنی، ته دیگ).      ۸ـ پرخوری و کم تحرکی

۹ـ آب بسیار سرد (به اصطلاح عرفی آب تَگَری)، ۱۰ـ شام دیر وقت خوردن

 ۱۰ـ‌خواب بین‌الطّلوعین.(لذا بین‌الطلوعین نخوابید‌و نیم‌ساعت راه بروید)

۱۱ـ بیمار دیابتی کمتر از سه روز، با همسر حلالش مجامعت نکند، (بلکه هفته‌ای یک‌بار یا دو هفته یک‌بار مجامعت با همسر حلالش کند).

۱۲ـ خود إرضائی جنسی(استمناء در پسران و استشهاء در دختران) حرام است و گناه کبیره، و ۲۳  بیماری می آورد (از جمله دیابت نوع ۲) لذا این گناه را انجام ندهد.

تذکّر: دیابت می‌تواند دردهای عصبی ایجاد کند.

توجّه: برای پیشگیری از دیابت و قند خون، میوۀ انار رسیدۀ طبیعی بخورید.

درباره ی داکتاپ

همچنین ببینید

رژیم مدیترانه ای

رژیم غذایی مدیترانه ای

استفاده از میوها و سبزی‌ها ، غذاهای دریایی و گوشت سفید قانون طلایی رژیم غذایی …